Wakoku Saga
Wakoku Saga

Dobrodošli na

Wakoku Saga RPG forum.

Ići dole
Nagito Komaeda
Shogun
Shogun
Level: 10

Inn Sleeping Bear Empty Inn Sleeping Bear

Pet Jan 15, 2021 4:08 pm
Inn Sleeping Bear LDKGUN2

Gostionica smeštena na glavnom putu ove oblasti koja je potopljena snežnim pokrivačem. Eksterijer ove gostionice nema nikakve razlike od običnih u Kotou ali enterijer i njena atmosfera unutra je mnogo drugačija. Naime svi unutra mrze Koto državu i njene ljude tako da oni baš nisu poželjni ovde.
Nagito Komaeda
Shogun
Shogun

Inn Sleeping Bear Empty Re: Inn Sleeping Bear

Pet Jan 15, 2021 4:12 pm
Polako laganim koracima kojim je šetao kroz ove snežne prostore naiđe na jednu gostionicu. Znao je da nije bezbedan ovde no ipak se smrzavao pa nije imao izbora. Skinuo je vojnu uniformu pred ulazak i nadao se da ga niko nije video, obukao je svoje odelo. Ovim činom je prekršio zakon države ali valjda niko neće da zna za to. Ušao je unutra i nasta poduža tišina. Svi su ga gledali, novi u kraju, neznanac, stranac. Nagito je sa nekim osmehom na licu zaseo za šank i blagim tonom reče.

Za početak toplo mleko sa medom ako nije problem. Napolju je gadna zima, nisam navikao.

Potom se unaokolo napravila opet galama jer su shvatili da je Nagito možda odavde ali nije dolazio često. Nagitovo poznavanje istorije mu je pomoglo jer zna da se po ulasku uzima mleko sa medom. Ova oblast mu je poznata dosta. Konobarica je klimnula glavom i donela mu ono što je tražio. Uzeo je polako gutljaj i koristio vreme da se greje i odmori.
Itachi
Lord
Lord

Pet Jan 15, 2021 10:20 pm
Nakon duzeg pesacnjea pustim sneznim dolinama nailazim na jednu gostionicu. Video sam ispred par konja tako da mi je jasno da ljudi ovde cesto dolaze, jos sam video sveze tragove u snegu koji se ni na 20 metara jos nisu zatrpale tako da je neko skoro usao. Polako sam prislonio ruku na kvaku od vrata i otvorio ih uz zvuk skripanja. Usao sam unutra nakon cega je nastala kratka tisina ali prizor koji sam video me je iznenadio i zaprepastio. Za sankom je sedeo Nagito, isti onaj lik koji nas je nadmmudrio na jedan interesantan nacin. Video sam da me je primetio i fiksirao pogledom tako da nisam hteo da pravim neku glupost i da ga napadnem iako verujem da sam jaci od njega. Prisao sam i seo na stolicu kraj njega i od konobarice narucio isto sto i on. Prekrstio sam ruke ispred sebe i gledao ispred, nisam u njega te progovorio.

Opet se srecemo huh.. pa sta ces ti daleko od svoje drzave?

Inn Sleeping Bear 388342990b0cc7fadd9ba1fa39a9ec71
Nagito Komaeda
Shogun
Shogun

Pet Jan 15, 2021 10:33 pm
Uzimao je gutljaj svog toplog pića i kako mu se nežno slivalo toplo mleko niz grlo začu škripu vrata i osetiše promaju koja ga je na kratko udarila. Spustivši svoje piće vide poznatu figuru osobe sa kojom se nedavno krvnički borio. Pogledi su im se presekli i na par trenutaka su se samo nemo gledali. Počeo je da mu prilazi ali Nagito je nekako bio opušten, nije očekivao nikakve neprijatne scene sada jer verovatno Itačia psihološki udara pitanje zašto je Nagito daleko od svoje države i to baš sam. Seo je pokraj njega i naručio piće, nastavili su započeli su razgovor bez pogleda jedan u drugog. Nagito je odgovorio tihim tonom dok je gledao ispred sebe.

Neka sudbina puna nade nam je ovo odredila verovatno. Ovde sam u nadi da ću sresti nekog poverljivog. Sa obzirom da smo imali bitku znam da si snažan, ti isto znaš da sam ja dosta kreativan hahaha za drugo i nisam.. u svakom slučaju znam da mi teško možeš verovati i sve to ali ja se tebi otvaram i želim da ti predložim neku vrstu savezništva nezavisno od Koto države.

Deo gde govori o Koto državi je bap tiho rekao za svaki slučaj. Nakon reči uze gutljaj svog pića iščekujući Itachijev odgovor.

Inn Sleeping Bear Komaeda.Nagito.full.2930929
Itachi
Lord
Lord

Pet Jan 15, 2021 10:45 pm
Pice mi je stiglo i poceo sam malo piti, imalo je izvrstan ukus i dosta je grejalo. Slusao sam Nagitove reci sa interesovanjem jer ovako nesto nisam ocekivao ali mi je odgovaralo. Nisam mogao bas da mu verujem jer ko zna sta smera, mozda hoce da me iskoristi ili tako nesto. Uzeo sam gutljaj pica te rekao.

Tvoja ponuda zvuci primamljivo, takodje ide mi u korist ali kako mogu da ti verujem? Postoji jedan nacin, sa mojim ocnim sposobnostima ces mi dozvoliti da prodrem u tvoju memoriju. Pregledao bih samo memoriju od kad si krenuo u vojsku i nista pre toga, to je moje obecanje. Smatram ovo izuzetno dobrom ponudom koja sad tebi ostavlja na pitanje da li mi mozes verovati, zajedno cemo pretraziti gornji sprat ove krcme jer osecam da mozda neceg ima gore, ako upadnemo u probleme zajedno cemo se izboriti. Imamo li dogovor?

Uzeo sam gutljaj pica i sacekao reakciju.
Nagito Komaeda
Shogun
Shogun

Pet Jan 15, 2021 10:47 pm
Slušao je Itačijeve reči i bez nekog pokazivanja osećanja je rekao.

Imamo dogovor, idemo prvo gore da istražimo to što tvrdiš da možda ima a onda ćemo dalje, za bilo šta očekujem tvoju pomoć.

Nakon toga je nagnuo svoje piće i ostavivši novac uputio se gore prema sobama. Gledao je unaokolo i zajedno sa Itačijem krišom pretresao sve stvari. Nadao se da će naći nešto korisno.
WSR Game Master
Admin
Admin

Pet Jan 15, 2021 10:47 pm
Član 'Nagito Komaeda' je izvršio sledeću akciju : Kockica

'Pretrazivanje Oblast' :
Inn Sleeping Bear #card502
Itachi
Lord
Lord

Pet Jan 15, 2021 10:51 pm
Popio sam svoje pice do kraja i krenuo za Nagitom. Pretrazivali su zajedno sobe i pazio sam dobro da nas neko ne primeti. Vise puta sam se okrenuo iza sebe i osmotrio da li nas neko posmatra. Nakon par trenutaka Nagito je pronasao 3000 zlatnika. To je bilo super i izgleda da je Nagito od sada kriminalac, taj cin mu je malo i pokazao da mu moze verovati no on je ipak ukrao od nekog ko zivi van Koto drzave tako da mu i nije veliko poverenje no nastavio je sa pretragom.
WSR Game Master
Admin
Admin

Pet Jan 15, 2021 10:51 pm
Član 'Itachi' je izvršio sledeću akciju : Kockica

'Pretrazivanje Oblast' :
Inn Sleeping Bear #card505#card501
Itachi
Lord
Lord

Pet Jan 15, 2021 10:54 pm
Odjednom se zacuo zvuk dranja i tabananje po stepenicama. Izgleda da nas je neko video. Pronasao sam 2000 zlatnika ali sada je trebalo da se odbranim. Nadam se da ce mi nagito pomoci u ovome ali on komotno moze da pobegne kroz prozor i da me ostavi na cedilu ovde. Jos nisam znao koliko ih je. Nadao sam se da ih ne dolazi mnogo. (Zamolio bih administraciju da mi doda stvari iz profil teme).
WSR Game Master
Admin
Admin

Pet Jan 15, 2021 10:54 pm
Član 'Itachi' je izvršio sledeću akciju : Kockica

'Kockica' :
Inn Sleeping Bear 3e1Fxs6
Itachi
Lord
Lord

Pet Jan 15, 2021 11:16 pm
Odjednom su dotrcala tri coveka koji su nas napali verovatno jer su to bile njihove sobe. Pazljivo sam napao jednog sa mojim vatrenim napadom dok sam na drugog slao iluzioni napad. Vreme je da se moje ucenje iskoristi kako treba. Nadao sam se i dalje da ce Nagito ovog poslednjeg da uzme za sebe kako bi ovo bilo reseno veoma lagano.

#card25
#card212

hp 300
en 350
chi 550-20-30=500
Nagito Komaeda
Shogun
Shogun

Pet Jan 15, 2021 11:23 pm
Tokom pretraživanja i šunjanja unaokolo začulo se udaranje drveta i galama. Izgleda da njihova neprimetnost više nije bila tu. Jasno su se videla tri lika koji su napali Itachia, Nagito je bio prikriven u jednoj sobi ali je odlučio da pomogne Itachiu. Za njega je bilo vreme da isproba ono što je učio. Skupio je pesnicu i iz sobe se zaleteo.

Iznenađenjeeee!

#card123
(Od pasivne dobijam 50 defa)

H 300
E 350
C 600-30=570
WSR Game Master
Admin
Admin

Pet Jan 15, 2021 11:23 pm
Član 'Nagito Komaeda' je izvršio sledeću akciju : Kockica

'NPC Rank 1' :
Inn Sleeping Bear #card236 Inn Sleeping Bear #card253 Inn Sleeping Bear #card234
Itachi
Lord
Lord

Pet Jan 15, 2021 11:27 pm
Moji napadi su uspeli da pogode dva neprijatelja a treceg je sredio Nagito. Na mene su isla tri napada ali sam stojao tako i hteo da vidim da li ce Nagito bilo sta da uradim da me spasi. U zavisnosti od toga cu znati da li mu mogu verovati ili ne. Ovi napadi nisu fatalni pa ako i ne uradi samo cu otici odavde sa par ogrebotina.

-Sta ces uraditi pitam li se?-
Nagito Komaeda
Shogun
Shogun

Pet Jan 15, 2021 11:31 pm
Kamena ruka je uspela da obori protivnika kog je Nagito napao. Međutim nije bio dovoljno brz pa je napao Itachia svakako. Nagito odluči da spase Itachia time što je stao ispred njega bez korišćenja ikakve tehnike. Svi napadi su se iznabadali po komadićima zemlje koji su ostali na njemu. Izgleda da je tu imao baš dosta sreće. Nakon toga se okrenuo prema Itachiu i rekao.

Sad bi trebalo da mi veruješ. Nemam još mnogo vremena ali izvoli ovo.

Iz torbe je izvadio glinu koju je krenuo da ljušti. Iz te gline je izvadio svitak sa drevnim slovima te mu ga pruža.

Izvoli ovo, čuvaj ga ili ga iskoristi ako znaš kako funkcioniše. Sada ti odobravam da uđeš u moje misli i uzmeš potrebne informacije. Držim te za reč da nećeš ići u vremena pre Koto vojske.

#card528
Itachi
Lord
Lord

Pet Jan 15, 2021 11:36 pm
Gledao sam sa nekim cudjenjem. Dobio sam svitak koji je verovatno veoma mocan jer sam nakon paljenja mog Kamigana shvatio da oko njega ide misticna aura. Verujem da to Nagito isto zna. Sad imam poverenja u njega. Nakon aktivacije kamigana sam ga pogledao u oci i prodrao mu kroz misli uzimajuci sve informacije posle prikljucivanja Koto vojsci.

#card593

#card596

Nakon toga sam rekao.

Hvala saveznice. Videcemo se opet. Zbogom sad.

Nakon toga je spakovao svitak kod sebe i napustio objekat.

#card528

hp 300
en 350
chi 500-50-25=425
Nagito Komaeda
Shogun
Shogun

Pet Jan 15, 2021 11:44 pm
Stajao je tako i gledao kako ga Itachi svojim moćnim očima pretresa u duši. Nije mogao ništa da učini da se to ne desi sada pa je samo stojao tako. Nadao se da mu nije švrljao više od obećanog ali verovao mu je. Nakon toga se pozdravio sa njim.

Zbogom.

Par momenata kasnije je odlučio da i on napusti ovo mesto kroz prozor jer je bio veliki nered ovde. Uputio se južno.
Sponsored content

Nazad na vrh
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu