Training Dojo
Wakoku Saga :: Stari :: Svet :: Oblasti Sveta :: Koto :: Koto City :: Military Department :: Barracks
Musashi
Admin
Level: 10
Training Dojo
Ned Dec 13, 2020 1:54 pm
First topic message reminder :
Mesto na kome se vrše treninzi. Ova prostorija je opremljena raznim oružijem i raznom literaturom koja omogućava učenje raznih tehnika. Ovde koju god tehniku da učite smatra se da izvodite mnogo slabije verzije tih tehnika kako ne bi razorili Dojo.
Mesto na kome se vrše treninzi. Ova prostorija je opremljena raznim oružijem i raznom literaturom koja omogućava učenje raznih tehnika. Ovde koju god tehniku da učite smatra se da izvodite mnogo slabije verzije tih tehnika kako ne bi razorili Dojo.
WSR Game Master
Admin
Re: Training Dojo
Sub Jan 23, 2021 7:25 pm
Član 'Tien Shinhan' je izvršio sledeću akciju : Kockica
'Uspeh/Neuspeh' :
'Uspeh/Neuspeh' :
Tien Shinhan
Shogun
Sub Jan 23, 2021 9:50 pm
Sasvim sam zadovoljan bar ta sad ako ovo uoali iz prve mogao bih odma preci lagano na munjevite tehnike , to bi malo ubrzalo proces nadam se bar jer je ovo bas potrajalo pogotovo one prve tehnike , nemam srece bas sa ucenjem , moj fokus je losiji u odnosu na prosle tfeninge ali ne brine me to toliko opusteno u lagani , posle ovog oticicu malo u kafanu da odmorim , i da nesto pregrizem avakako zelim kvalitetan odmor , jeste da sam lencario skoro sva dana u bolnici ali svima treba odmor pa cak i meni sta se moze , ako previse energije iskoristim necu moci da odlazim na misije.
#card440
WSR Game Master
Admin
Sub Jan 23, 2021 9:50 pm
'Uspeh/Neuspeh' :
'Uspeh/Neuspeh' :
Tien Shinhan
Shogun
Sub Jan 23, 2021 9:52 pm
Sasvim ocekivana glupost od mene ali i razumni vec mi je ovo sve udarilo na oci i smorilo ali sta mogu kad nisam ni na pola a vec sam se premorio , Tien iskapi svoju vodu a onda ode da dospe sebi jos , nagnu se na zid kako bi napravio kratak predah povodom ovoga a onda se vrati natad ka treningu , razmisljao jen o dosta stvari tako da je verovatno i to uticalo , bio je malo uspavan ,ali nije se dao tek tako lako , ipak morao je da bude korak ispred svega koliko god se trudio ipak nije islo toliko.
#card440
WSR Game Master
Admin
Sub Jan 23, 2021 9:52 pm
'Uspeh/Neuspeh' :
'Uspeh/Neuspeh' :
Tien Shinhan
Shogun
Ned Jan 24, 2021 8:49 am
Za sad dosta idemo malo na kontrolisanje munje , ipak ne sme se ni to zaboraviti , ali ono necu se mnogo zanositi sa ovim , nije ona bas previse potrebna vise njene tehnike cuvam kao kec u rukavu ali sve se mora dobro pripaziti iz razloga sto ako zaboravis jedan segment moze skupo da te kosta , zato lagano da krenem .
#card166
WSR Game Master
Admin
Ned Jan 24, 2021 8:49 am
'Uspeh/Neuspeh' :
'Uspeh/Neuspeh' :
Tien Shinhan
Shogun
Ned Jan 24, 2021 8:52 am
Ah covece nece ovo ici ovako moram bolje da se potrudim , ako ne krene na bolje necu imati vremena za ucenje drugih tehnika koje su isto tako vazne za mene ali ne brinem se sada cu uspeti da je naucim , ali nije poenta u tome ako svaku tehniku budem ucio po dva puta nema od toga nista ostacu zarobljen u ovom dojou , a moje telo nece izdrzati mnogo tako da cu nauciti ovu sacicu jada koju znam .
Vec sam sebi idem na zivce to me nervira.
#card166
WSR Game Master
Admin
Ned Jan 24, 2021 8:52 am
'Uspeh/Neuspeh' :
'Uspeh/Neuspeh' :
Tien Shinhan
Shogun
Ned Jan 24, 2021 8:56 am
Odlicno Tiene , ali ipak sve iz drugog pokusaja , pitam se da ih ucim iz treceg poludeo bih sigurno ali sta mogu , ne cudi me to od mene , ali eto nadam se da ce uva tehnika makar uspeti iz prvog . Tien uze nekoliko gutljaja vode a onda se malo pljusnu po licu , protegnu se nekoliko puta a onda ustade te krenu dalje.
Idemo dalje , moram da zapnem bolje , necu da stanem na ovome.
#card167
WSR Game Master
Admin
Ned Jan 24, 2021 8:56 am
'Uspeh/Neuspeh' :
'Uspeh/Neuspeh' :
Tien Shinhan
Shogun
Ned Jan 24, 2021 9:31 am
Odlicno uspeo sam iz prve , a sad brzina ... mora biti mnogo veca ako ne uspem da naucim ovo bicu u velikom problemu , Tien naelektrisa svoje telo munja poce da ga ubavija a onda Tien poce da trckara lagano ali nista nije osecao .
Hm..ne osecam nista drugacije ? Ovo treba ovako ? Cini mi se da nisam uspeo da izucim ovo kako treba.
Tien nastavlja da trci.
#card168
WSR Game Master
Admin
Ned Jan 24, 2021 9:31 am
'Uspeh/Neuspeh' :
'Uspeh/Neuspeh' :
Tien Shinhan
Shogun
Ned Jan 24, 2021 9:34 am
Da , izgleda da nisam uspeo moram malo stati a onda ponovo da pokusam , ali ovo je zaista tesko da se iskontrolise ne znam iz kog razloga ali ipak je mnogo tesko naterati munju da me pokrece ovako , tako da cu morati mnogo bolje da se potrudim i zapnem , Tien pocinje da trci , izgleda da je sada uspevao njegova brzina se penjala na znatno veci nivo. Odlicno sada se osecam mnogo bolje , to je to uspeo sam !
Odlicno evo ga , uspeo sam ali na veliku zalost iz drugog pokusaja.
#card168
WSR Game Master
Admin
Ned Jan 24, 2021 9:34 am
'Uspeh/Neuspeh' :
'Uspeh/Neuspeh' :
Tien Shinhan
Shogun
Ned Jan 24, 2021 9:39 am
Trebao bih malo stati sada , Tien se zaustavi a onda elektricitet prestade da ga okuruzuje , Tien uze peskir te se obrisa po celu , videvsi da je boca vide bila prazna otisao je do pumpe za vodu a onda natoci malo , voda nije bila preterano hladna , to mu nije previse prijalo , Tien uze nekoliko gutljaja a onda ostavi peskir i vodu kraj svoje torbe te se vrati nazad na trening.
Ovo je zaista prijalo ali moram nastaviti dalje.
#card169
WSR Game Master
Admin
Ned Jan 24, 2021 9:39 am
'Uspeh/Neuspeh' :
'Uspeh/Neuspeh' :
Tien Shinhan
Shogun
Ned Jan 24, 2021 10:31 am
Odlicno neuspeh za neuspehom se nizebali ne smem da dopustim ovo sebi , moram nastaviti dalje sa ucenjem , ovo moze lako da me omalovazi , prilicno me nervira dodje mi da se raznesem od besa , mozda me bes obuzima pa ne mogu da spoznam istinu , mozda me bes buni pa ne mogu da se snadjem , hm cini mi se da je tako , na veliku zalost . Tien pokusa da se malo bolje fokusira ali nije mu polazilo za rukom jer je vec bio premoren trebao je preci na nesto lakss ali ipak nije mogao da se opredeli sve jebilo bitno da se izuci .
#card169
WSR Game Master
Admin
Ned Jan 24, 2021 10:31 am
'Uspeh/Neuspeh' :
'Uspeh/Neuspeh' :
Tien Shinhan
Shogun
Ned Jan 24, 2021 10:47 am
Savrseno , jos nekoliko munjevitih tehnika i mogu preci na ucenje drugih , sasvim normalno i prirodno , jeste da sam previse umoran ali ipak moram nastaviti da se trudim dalje , Tien nastavi dalje bio je previse umoran ali ipak nastavljao je dalje nekako .
Covece moram pozuriti ili cu srusiti dojo ili cu umreti ovde u pokusaju da izucim sto vise tehnika.
#card170
WSR Game Master
Admin
Ned Jan 24, 2021 10:47 am
'Uspeh/Neuspeh' :
'Uspeh/Neuspeh' :
Tien Shinhan
Shogun
Ned Jan 24, 2021 10:57 am
Ovo vec postaje lagano tradicija izgleda da prosto ne umem izuciti tehnike iz cuga , Tien se namrsti a onda bes poce da ga obavija , podize ruke u vis a onda krenu da skuplja munju kako bi sve digao u vazduh , ljudi su primetili da se sa njim nesto cudno zbiva ali onda se lagano smiri te saceka , uh covece sta bi ovo mogao sam dici i mene i ostale u nebesa ne sme da mi se ovo desava , Tien se malo smiri a onda proseta po dojou.
#card170
WSR Game Master
Admin
Ned Jan 24, 2021 10:57 am
'Uspeh/Neuspeh' :
'Uspeh/Neuspeh' :
Tien Shinhan
Shogun
Ned Jan 24, 2021 12:36 pm
Odlicno , moram dalje ostaje mi sve manje i manje tehnika nadam se da ce ovo malo ici brze koliko toliko , prilicno samo da ovo izucim i jos par munjevitih tehnika i bice ekstra tako da bice sve super samo nensmem da odustanem moram ostati snazan do kraja , pitam se koliko ce moje telo izdrzati pitam se ali ovo ce biti mali eksperiment izdrzljivosti.
#card171
WSR Game Master
Admin
Ned Jan 24, 2021 12:36 pm
'Uspeh/Neuspeh' :
'Uspeh/Neuspeh' :
Tien Shinhan
Shogun
Ned Jan 24, 2021 12:42 pm
Znao sam , trebalo bi da stanem sa ovim prosto ne ide mi uzucicu ovo u jos jednu munjevitu tehniku nadam se da ce me sreca koliko toliko posluziti nakon toga okusacu se u novim sposobnostima , nadam se da cu tu imati dosta vise srece nego u munjevitim tehnikama tako da krecem , ali moram prvo da sednem inace cu stvarno unistiti i sebe i ovaj dojo , baksuzni dojo i dan kad sam ovde usao , moram osnovati moj licni .
Krenimo !
Tien pokusa da fokusira svoj chi i svoju munjevitu snagu .
#card171
WSR Game Master
Admin
Ned Jan 24, 2021 12:42 pm
'Uspeh/Neuspeh' :
'Uspeh/Neuspeh' :
Tien Shinhan
Shogun
Ned Jan 24, 2021 12:50 pm
Odlicno , vreme je da razvijem narednu tehniku , moram da napucam svoj moral do kraja inace cu zavrsiti na dnu ali ipak nece ovo ici tako lako moram sto vise da se fokusiram na ovo blizim se kraju nadam se da ce ovo ici mnogo lakse nego do sada sto je islo tako da ajde Tiene mozes ti to , mozes ti to , Tien je masovno ponavljao u sebi kako bi uspeo da izuci tehniku , ali i dalje onaj los osecaj u njemu je govorio da ce ovo tesko izvesti , premoren je sve je islo sporije i sporije.
#card172
WSR Game Master
Admin
Ned Jan 24, 2021 12:50 pm
'Uspeh/Neuspeh' :
'Uspeh/Neuspeh' :
Tien Shinhan
Shogun
Ned Jan 24, 2021 2:09 pm
Odlicno pa da predjemo na narednu distancu sto bi se reklo , moram druge nema ovo ce mi zaista pomoci , Tien udje u stanje meditacije a onda ispruzi ruke , pokusavao je da izazove reakciju kako bi njegove ruke mogle da lece i da budu lecene , naravno to je bilo mnogo tesko ali ipak nije hteo sve da prepusta slucaju definicija njegove moci bila je u pitanju tako da je od njega zahtevan maksimalan fokus u svemu tako da je sedeo mirni i pokusavao da se fokusira.
#card277
WSR Game Master
Admin
Ned Jan 24, 2021 2:09 pm
'Uspeh/Neuspeh' :
'Uspeh/Neuspeh' :
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu