Wakoku Saga
Wakoku Saga

Dobrodošli na

Wakoku Saga RPG forum.

Ići dole
Kawamatsu
Ronin
Ronin
Level: 10

Kawamatsuova kuca Empty Kawamatsuova kuca

Uto Jan 05, 2021 12:11 am
Ova kuca je tako udobna i topla da nemam reci, bas sam srecan jer sam kupio ovako lepu kucu.

Kawamatsuova kuca DKreXnD

Imovina:
Kawamatsu
Ronin
Ronin

Kawamatsuova kuca Empty Re: Kawamatsuova kuca

Sre Jan 13, 2021 5:56 pm
Kawamatsu izlazi iz kuce pa mu sine na pamet da istrazi oblast 6 da vidi sta ima u toj oblasti i da upozna neke nove ljude ako je to moguce pa zatim rece:

"Vreme je da krenem i da istrazim oblast 6 cuo sam da tamo ima neki dojo pa ajde da ga posetim i naucim neke nove tehnike ako je to moguce", pa rece onda u sebi (idemoooo)

Nakon sto to rece Kawamatsu se zaputi u oblast 6.
Kawamatsu
Ronin
Ronin

Sre Jan 13, 2021 11:08 pm
Ah konacno sam kod kuce, ne mogu vise Kawamatsu silazu u podrum i baca se na svoj krevet , ah kako mekano mhm sad putujem pravo carstvo snova, nakon tako utesnih reci Kawamatsu pada u duboki san, Kawamatsu mrmlja dok spava te rece dok spava: ah sto volim da pecam.
Kawamatsu
Ronin
Ronin

Ned Jan 17, 2021 9:50 pm
Ahhh Konacno sam se probudio, iskreno ne znam da li je noc ili dan ali iskreno i nije toliko bitno, odlucio sam da malo protegnem noge da vidim sta ce mi to doneti, Kawamatsu izlazi iz kuce da proseta ledenom stazom.
Kawamatsu
Ronin
Ronin

Ned Jan 17, 2021 10:43 pm
Kawamatsu otvara vrata svoje kuce a onda ih zatvara i zakljucava, te silazi u podrum i baca se na svoj krevet te rece:
Ovo je bila odlicna noc, Upecao sam ribe za coveka a on mi je isplatio zlatom, pa ne moze biti bolje od ovoga ali trenutno mi nije ni do cega samo hocu da spavam, nakon tih reci Kawamatsu pada u san.
Kawamatsu
Ronin
Ronin

Pon Jan 18, 2021 11:16 pm
Kawamatsu se budi iz sna, te razmilja sta ce raditi sad, razmislja on u sebi (Hmmm sta bi trebalo sad da radim, aha znam ici cu opet ledenom stazom a mozda ce i tu biti covek koji me je unajmio da mu upecam 20 riba ali ko zna sta ce se desiti) nakon razmisljanja Kawamatsu odluci da izadje iz svoje kuce i da proseta ponovo ledenom stazom.
Kawamatsu
Ronin
Ronin

Uto Jan 19, 2021 12:17 am
Kawamatsu otvara,zatvara i zakljucava vrata od svoje kuce, te silazi u podrum i baca se na svoj krevet te rece: Ah ovo je bio naporan dan nadam se da sutra nece biti toliko tesko kao sto je bilo danas nakon tih reci sav premoran Kawamatsu utone u san, Kawamatsu sanja:

Ahh sto je ovo lepa riba zar ne mama hahahaahahah, ooopa upecao sam jednu veliku sada ahahahahahah.
Kawamatsu
Ronin
Ronin

Čet Jan 21, 2021 10:16 pm
Kawamatsu se budi iz sna, te se pita sta ce raditi danas... Kawamatsu razmislja u sebi( hmmm cuo sam neke glasine da se od skorije osnovala drzava akatsuki... hmm da li da pogledam... hmm, nista videcu sta cu sa drzavom polako ali sad idem da prosetam ledenom stazom) Kawamatsu namesta krevet, otkljucava vrata pa zakljucava i odlazi u setnju.
Sponsored content

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu