Musashi
Admin
Level: 10
Castle Yard
Ned Dec 13, 2020 2:57 pm
Veliko dvorište zamka u čijem se centru nalazi ogromno stepenište koje vodi do samog zamka. Dvorište je veoma lepo sređeno i skoro na svakom ćošku se nalazi velika statua nekog od bivših lidera.
Honda Wakasasagi
Shogun
Re: Castle Yard
Ned Jan 10, 2021 2:24 pm
Nakon malo dužeg pešačenja kroz veličanstveno dvorište zamka došli su do stepenica. Tu je dao znak ruke da stanu. Potom pogleda u stražara na balkonu i povika.
Zovi vladara!
Nakon toga stade čekajući da se vladar pojavi. Unaokolo je kao po njegovom običaju gledao unaokolo predivnu arhitekturu i predivne statue prošlih vladara. Onda pogleda u pozlaćenu najlepšu statutu koja predstavlja prvog vladara ovih teritorija. Natpis na njoj beše Alucard, iza te statue se nalaze svi njegovi saborci koji su još tada oslobodili svet i stavili ga pod vlast. Iza beše ime Miv, Bartalomeo, Stefke i tako dalje. Behu po istoriji hrabri ratnici.
Zovi vladara!
Nakon toga stade čekajući da se vladar pojavi. Unaokolo je kao po njegovom običaju gledao unaokolo predivnu arhitekturu i predivne statue prošlih vladara. Onda pogleda u pozlaćenu najlepšu statutu koja predstavlja prvog vladara ovih teritorija. Natpis na njoj beše Alucard, iza te statue se nalaze svi njegovi saborci koji su još tada oslobodili svet i stavili ga pod vlast. Iza beše ime Miv, Bartalomeo, Stefke i tako dalje. Behu po istoriji hrabri ratnici.
Tien Shinhan
Shogun
Pon Jan 11, 2021 10:55 am
Stajao je pored Honde kada su usli u veliko dvoriste ispred zamka raskos sd mogla namirisati , kladim se da siromasi ne bi mogli da zamisle ovoliku raskos koja se trenutno ovde nalazila malo je gledao sa strane u dobro sredjeno dvoriste a tek visok i velik dvor bilo je sve fantasticno , onda upita sam sebe.
Pitam se kada bi ovo mogli da sve da izmerimo u novcu koliko bi novca imali za siromasne...
Veoma tiho prosaputa jedva cujno , Honda je naredio da izvedu vladara , nekako se osecao pocastvovano ali u ovom trenutku vise je razmisljao o tome kako treba da trenira i postane mnogo jaci , o tome gde je Itachi sada i sta smeraju sledece jer je jedna oblast ispala iz njihovog kraljevstva nijd osecao potrebu za nekom slavom .
Dakle zamak Koto grada.
Nagito Komaeda
Shogun
Pon Jan 11, 2021 11:19 am
Smireno je išao za Hondom i Tienom, razgledao je lepotu i raskoš ovog dvorišta. Čuo je tihe Tienove reči i klimnuo je očajnički glavom jer je u pravu. Potom stadoše ispred stepenica tako da imamo pogled na balkon. Tu je Honda naredio čuvaru da dozove vladara. Izgleda da je vreme prvi put da vidimo lik vladara uživo. Delimično je bio spreman da načini naklon ali se trudio unapred da ne napravi neku glupost ko što on to ume.
*Suzdrži se Nagito, nemoj sad da te ubiju...*
Pomišljao je dok je jednu ruku stiskao.
*Suzdrži se Nagito, nemoj sad da te ubiju...*
Pomišljao je dok je jednu ruku stiskao.
Kim Wakasasagi
Emperor
Pon Jan 11, 2021 12:00 pm
Sedeo je u svojim mističnim odajama kad se odjednom začu zvono poziva. Ustao je i lakim laganim koracima korača prema balkonu. Oko njega kao neka tmina da se spustila, prostor oko njega bio je ispunjen tamom i gnevom. Korak po korak bližio se večim vratima iz dva dela koja su za njega bila otvorena već. Podigao je svoju glavu, namestio vladarsku krunu i pred sam izlazak se umi. U tom poslednjem koraku sve bele ptice odletoše sa balkona dok crne ranjene ostadoše nepomično da guguču. Njih čuvari odmah porobiše i staviše u kaveze zajedno sa ostalim crnim pticama. Jednim kašljem pročisti grlo jer je bio spreman za govor. Pre samog govora odmeri ljude koji su bili nisko ispod njega, tamo gde im priliči. Među njima beše i njegov brat, Honda. Rukom pokaza čuvarima da uruče novim regrutima odela višeg čina da bi se razlikovali od smrtnih ljudi koji vrebaju po prljavim ulicama. Nakon toga progovori glasnim i jasnim dubokim tonom.
Dobar dan želim mojim podanicima ispod mene. Moje ime znate, Kim iz dinastije Wakasasagi, drevne dinastije koja je vladala ovim prostorima nakon legendarnog Alucarda koji se potpisivao sa Zenkai natpisom. Nakon njegove večne vladavine ustupio nam mesto, nama pokornim smrtnicima, zato ja vama sada ustupam službu u mojoj vojsci. Vašim delima bićete nagrađivani, vašim greškama bićete linčovani. Trud se vrednuje, lenjost robuje. Budite mi ponizni, moja reč je vaša molitva!
Zastade koji trenutak jer su stražari njima uručivali uniformu sa Koto grbom i trakom Koto države. Nakon toga ispruži ruku, podiže u vis i reče.
#card621
Nad tom uniformom, nad tim grbom izvršite zakletvu! "
Zaklinjem se da ću večno služiti mog vladara, časnoga Emperora, da ću u bolesti i nemoći dati svoj maksimum, da ću sve deliti sa braćom u činu jer moje ništa nije, da visina poseduje sve naše i da ću za Emperora svoju krv prolivati makar ostao bez nje! Moja krv je uvek vredna ako je prolivena za dobitak Koto države! Moja oštrica će bez razmišljanja ići u srce mojih neprijatelja. Crvenom ću bojom bojati kad mi se kaže! Crvenoom Suncu moliću se! Svet Kotou! Koto Svetu! Za Emperora!"
Potom poljubite vašim izmorenim usnama grb.
Nakon toga zaćuta, gledajući ih još neko vreme te rukom odmahnu Hondi i okrete im leđa te ode nazad u svoje odaje.
Tien Shinhan
Shogun
Pon Jan 11, 2021 12:12 pm
Pokloni se pred kraljem a onda ga saslusa , nije ocekivao da je ovakvog izgleda a jos vise ga je zacudila njegova izjava "ispod mene" nije ni cudo sto je mrznja velika u Kotou kad se ovako izrazava nas visoki predstavnik kralj , ali sta se moze ne zelim previse da privlacim paznju na sebe , uzima uniformu u ruke a onda ponovi sve isto za kralje.
Zaklinjem se da ću večno služiti mog vladara, časnoga Emperora, da ću u bolesti i nemoći dati svoj maksimum, da ću sve deliti sa braćom u činu jer moje ništa nije, da visina poseduje sve naše i da ću za Emperora svoju krv prolivati makar ostao bez nje! Moja krv je uvek vredna ako je prolivena za dobitak Koto države! Moja oštrica će bez razmišljanja ići u srce mojih neprijatelja. Crvenom ću bojom bojati kad mi se kaže! Crvenoom Suncu moliću se! Svet Kotou! Koto Svetu! Za Emperora!"
Potom poljibi grb crvenog sunca , saceka jos par minuta kako bi odao koliku toliku pocast kralju a onda se odmace od njega , pridje Nagitu te rece.
Čestitam.
A onda se okrete te ode.
Nagito Komaeda
Shogun
Uto Jan 12, 2021 4:30 pm
Stajao je i gledao prema balkonu. Posmatrao je vladara i nije imao trunku kada se pokazao no nakon njegove priče imao je trunku straha i očajanja ali mu je to samo budilo nečasne ili pak za neke časne misli. Nakon zakletve on i Tien u isto vreme rekoše.
Zaklinjem se da ću večno služiti mog vladara, časnoga Emperora, da ću u bolesti i nemoći dati svoj maksimum, da ću sve deliti sa braćom u činu jer moje ništa nije, da visina poseduje sve naše i da ću za Emperora svoju krv prolivati makar ostao bez nje! Moja krv je uvek vredna ako je prolivena za dobitak Koto države! Moja oštrica će bez razmišljanja ići u srce mojih neprijatelja. Crvenom ću bojom bojati kad mi se kaže! Crvenoom Suncu moliću se! Svet Kotou! Koto Svetu! Za Emperora!
Nakon tih reči uputi se prema kapiji zamka.
Zaklinjem se da ću večno služiti mog vladara, časnoga Emperora, da ću u bolesti i nemoći dati svoj maksimum, da ću sve deliti sa braćom u činu jer moje ništa nije, da visina poseduje sve naše i da ću za Emperora svoju krv prolivati makar ostao bez nje! Moja krv je uvek vredna ako je prolivena za dobitak Koto države! Moja oštrica će bez razmišljanja ići u srce mojih neprijatelja. Crvenom ću bojom bojati kad mi se kaže! Crvenoom Suncu moliću se! Svet Kotou! Koto Svetu! Za Emperora!
Nakon tih reči uputi se prema kapiji zamka.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu